Nieuwsbrief september
Klik hier als deze nieuwsbrief niet juist wordt weergegeven.

Voorwoord
Beste klant,

De zomer is weer voorbij. Veel zon, maar ook veel last van laagwater. Hopelijk heeft u van het goede weer kunnen genieten.

In deze nieuwsbrief wat aandacht voor een functie die begin van het jaar geintroduceerd werd.

Veel leesplezier,
Tim Mestdag en Joost Lorijn, het Noordersoft-team 

Geschiedenislijst

In de versie 2018 zijn heel wat verbeteringen aangebracht. Er is echter ook een nieuwe functie bijgekomen, die we graag onder de aandacht willen brengen. De nieuwe functie, de geschiedenislijst, is een lijst die alle ingegeven locaties onthoudt die ingegeven zijn als "vertrek", "bestemming", "via" en "vermijden". Als we bijvoorbeeld een route maken van Berlijn naar Parijs, dan zullen Berlijn én Parijs in de geschiedenislijst komen te staan.

geschiedenislijst

De geschiedenislijst kunt u sorteren op alfabet, om zo makkelijk plaatsen terug te vinden. Om het nog makkelijker te maken, kunt u een bepaalde plek, Parijs in dit voorbeeld, als favoriet markeren. Plaatsen die gemarkeerd zijn als favoriet, krijgen een gele gevulde ster en staan bovenaan de lijst. Op deze manier kunt u vaak gebruikte plaatsen snel markeren en terugvinden.

geschiedenislijst

Als de lijst te vol begint te worden, kunt u de lijst leegmaken door te klikken op "geschiedenis leegmaken". Hierna krijgt u de vraag of u de favorieten ook wilt wissen of niet. Op deze manier kunt u de lijst leegmaken zonder dat de favorieten verloren gaan. Nu we een plaats als favoriet hebben, moeten we deze nog gaan gebruiken. Als u met de rechtermuisknop klikt op de gewenste plaats (Parijs in dit voorbeeld) krijgt u de keuze om deze te gebruiken als "vertrek", "bestemming", "via" of "vermijden". Met de rechtermuisklik kunt u ook kiezen voor verwijderen, moest u 1 enkel item willen verwijderen en niet de hele lijst. 

Gratis update bij nieuwe versie

Zoals elk jaar geven we vanaf oktober dit jaar weer een gratis update bij aanschaf van een nieuwe versie. Dit houdt in dat voor alle nieuwe versies van het volledige programma we gratis een update erbij doen.

De update zelf staat gepland in de eerste helft van januari. Hou de nieuwsbrief in de gaten voor de exacte releasedatum.


 

 

 

Copyright  2018 Periskal, All rights reserved.