Nieuwsbrief november
Klik hier als deze nieuwsbrief niet juist wordt weergegeven.

Voorwoord
Beste klanten,

De respons op onze tevredenheidsenquĂȘte van vorige maand was overweldigend. Maar liefst 236 respondenten hebben de tijd genomen om hun mening te delen. Vanaf vandaag is de enquĂȘte gesloten en beginnen wij aan het verwerken van de reacties. Hierover in de volgende nieuwsbrief meer.

De eerste testversie voor 2017 is gereed en kan nu getest worden. Voor ons een spannende tijd omdat we dan kunnen zien of de nieuwe functies voor de klanten ook goed werken. In deze nieuwsbrief leest u hier meer over.

Veel leesplezier,
Marc Persoons en Wim Kalfsvel,Zaakvoerders van Periskal en Noordersoft 

PC-Navigo 2017

Wij hebben hard gewerkt om de nieuwe functies voor PC-Navigo 2017 klaar te krijgen. Hieronder in het kort de belangrijkste nieuwe features:

  • We hebben een mogelijkheid ontwikkeld die gebruikers van de 2017-versie in staat stelt om ook routes te plannen op een smartphone of ipad. (Android en IoS apparaten). Het idee hierachter is dat u vanop het terras op de jachthaven, op de steiger of aan het roer, kan kijken wat de volgende route gaat zijn. Handig als de laptop niet direct bij de hand is. Tevens kunnen bezitters van een ipad nu ook PC-Navigo gebruiken aan boord.
  • Routeplanning met getij: De 2017 versie van PC-Navigo houdt ook rekening met het getij. Voor de testversie is Zeeland operationeel. Verdere gebieden staan in de planning voor de officiele 2017 release.
  • Makkelijker updaten. In de 2017 versie krijgt u, indien u verbonden bent met internet, tijdens het opstarten van PC-Navigo een melding indien Uw installatie van PC-Navigo verouderd is. Tevens valt deze controle handmatig te doen via help->check op updates.

Testers gezocht

Bij Noordersoft zijn we zeer betrokken bij het water. Helaas zijn we door onze locatie beperkt. Daarom hebben we uw hulp nodig. Voor de hierboven genoemde functies zijn we op zoek naar ongeveer 25 mensen die ook in de winter actief varen. Bent u geinteresseerd in het uitproberen van onze nieuwe mobiele routeplanning en/of weet u alles van varen op getijdewater? Meld u dan aan voor onze testgroep door een mailtje te sturen naar info@noordersoft.com . Actieve deelname aan onze testgroep wordt beloond met een gratis update naar 2017!

Gratis update 2017 nieuwe bestellingen

Het vaarseizoen zit er voor verreweg de meeste pleziervaarders op. Zoals elk jaar rond dit tijdstip bieden we vanaf nu de update naar 2017 gratis aan bij elke aankoop van een PC-Navigo pakket in onze webwinkel. De update naar 2017 voor reeds bestaande klanten komt in de loop van januari beschikbaar.

Copyright  2016 Periskal, All rights reserved.