Nieuwsbrief november
Klik hier als deze nieuwsbrief niet juist wordt weergegeven.

Voorwoord
Beste klant,

Het winterseizoen is weer aangevangen. In deze donkere dagen merken we altijd een toename in de interesse naar AIS toestellen. Zoals jullie waarschijnlijk al weten verkopen we sinds 2018 ook Nauticast B2 AIS transponders. Ze zijn op voorraad en kunnen nog altijd gekocht worden via onze webshop

Veel leesplezier,
Tim Mestdag en Joost Lorijn, het Noordersoft-team 

PC-Navigo 2019

Zoals vorig jaar zijn we weer volop bezig met de nieuwe versie van PC-Navigo, die gepland is voor midden januari. In deze versie hebben we de lay-out aangepast en zijn erg benieuwd wat de gebruikers hiervan vinden. Suggesties of voorstellen zijn daarom altijd welkom.

Nieuwe Layout

Testgroep

Zoals we voor de 2018 versie ook hebben gedaan, doen we dit jaar weer een testgroep, die de 2019 versie kan testen en hun feedback kan geven. Deze testgroep zal 15 plaatsen hebben, dus wees er snel bij, moest u interesse hebben. Om in aanmerking te komen, moet er in november/december wel actief gebruik gemaakt worden van het programma, zodat we zo veel mogelijk feedback kunnen krijgen. Als u in deze maanden gaat varen, kan u een mailtje sturen naar info@noordersoft.com met de vraag om in de testgroep te komen. De eerste 15 die dit doen, krijgen vanaf alles er klaar voor is, de verdere instructies via de mail. Wees er dus snel bij!

Nauticast B2


 

 

 

Copyright  2018 Periskal, All rights reserved.