Nieuwsbrief november
Klik hier als deze nieuwsbrief niet juist wordt weergegeven.

Voorwoord
Beste klant,

Intern wordt de versie van 2018 al getest. Hierbij alvast wat screenshots en uitleg over een van de nieuwe functies: Varen doe je samen. We zoeken nog een paar testers, hierover verderop meer.

Anderhalve week terug stonden we op Europort. Hoewel deze beurs eigenlijk bedoeld is voor de zeevaart en de visserij waren er toch een aantal klanten van PC-Navigo die gezellig een praatje kwamen maken. Dank hiervoor!

Veel leesplezier,
Marc Persoons en Wim Kalfsvel, zaakvoerders van Periskal en Noordersoft 

Testen Versie 2018

Intern gebruiken we de versie van 2018 al een paar weken. Nu wordt het tijd om deze extern te testen. Hiervoor hebben we een vaste testgroep, maar er is nog ruimte voor een paar gebruikers. Enige voorwaarde voor deelname is dat u PC-Navigo ook in deze koude wintermaanden gebruikt. Als vergoeding voor actieve deelname krijgt u een gratis update naar PC-Navigo 2018. Interesse? Stuur een mailtje aan info@noordersoft.com. Let wel: Vol is vol.

Varen doe je samen

Begin van het jaar kondigden we al een samenwerking aan met "Varen doe je samen", een project van Rijkswaterstaat samen met verschillende andere instanties en bedrijven. Zij hebben verschillende knooppunten geïdentificeerd en beschreven op hun website. In PC-Navigo hebben we deze knooppunten in de kaart gezet. Via de info cursor kunt u erop klikken, waarna deze in de website van "Varen doe je samen" geopend wordt.

Gratis update bij nieuwe versies

Zoals elk jaar krijgt iedereen die na 1 oktober een nieuw pakket koopt in onze webshop www.pcnavigo.com een gratis update naar 2018.

 

 

 

 

Copyright  2017 Periskal, All rights reserved.