Nieuwsbrief mei
Klik hier als deze nieuwsbrief niet juist wordt weergegeven.

Voorwoord
Beste klant,

Recent is onze eerste patch voor 2018 uitgekomen. Deze patch bevat enkele kleine verbeteringen aan de programmatuur, maar draait vooral om de kaartenupdate.

Nog ter herinnering: Noordersoft zal aanwezig zijn tijdens de Maritime Industry Beurs (29-31 mei) op stand B.109 samen met Periskal. Hier zullen we als nieuwigheid de nieuwe interface van PC-Navigo tonen.

Veel leesplezier,
Tim Mestdag en Joost Lorijn, het Noordersoft-team 

Release patch mei

Als het goed is heeft u inmiddels automatisch bericht gehad dat er een patch voor PC-Navigo 2018 klaarstaat: Versie 2018.1.2.1. Bij het opstarten van PC-Navigo verschijnt er een venster dat deze beschikbaar is. Uiteraard kunt u deze ook direct via onze website downloaden: http://www.pcnavigo.com/downloads/updates_drivers/

Zoals eerder gemeld draait deze patch vooral om de kaartenupdates: De binnenwaterkaarten van Duitsland en de open wateren van Nederland (Westerschelde, Wadden en IJsselmeer) zijn vernieuwd. De jachthavendatabase, die als optie te koop is via onze website, is flink onderhanden genomen. Hiernaast zijn er nog een aantal kleine verbeteringen gedaan aan het programma zelf.

 


 

 

 

Copyright  2018 Periskal, All rights reserved.