Nieuwsbrief maart
Klik hier als deze nieuwsbrief niet juist wordt weergegeven.

Impact Covid-19 virus

Ons kantoor blijft operationeel, dit doordat we anderhalve meter afstand tussen onze medewerkers in acht nemen. U kunt ons gewoon telefonisch bereiken tussen 9 15 en 12 00, tevens via e-mail de ganse werkdag. Bestellingen worden normaal verwerkt en verzonden. Wel is ons kantoor voorlopig gesloten voor bezoekers, afhalen kan eventueel na afspraak.

Bureau

Maritime Industry verzet

In mei stond de Maritime Industry beurs gepland in Gorinchem. Samen met Periskal hebben we hier al jaren een stand. Deze beurs is (voorlopig) verplaatst naar 13, 14 en 15 oktober 2020. Hou voor meer informatie hierover de website van de Maritime Industry beurs in de gaten.

Nieuwe versie

Op de achtergrond wordt rustig gewerkt aan de nieuwe versie. Deze is nog steeds verkrijgbaar aan het bedrag van 70 euro. Nadat de update met de nieuwe motor uit komt zal dat 80 euro worden. Boodschap is dus om het updaten niet uit te stellen.

De update is verkrijgbaar in onze webshop. Orders voor deze update worden automatisch verwerkt, dus ook tijdens feestdagen en in de weekenden. In onze webshop vindt u verder nog onze GPS muizen en Nauticast B2 AIS transponder.

Vanuit Noordersoft wensen we u een goede gezondheid in deze moeilijke tijden.

 

 

Copyright  2020 Periskal, All rights reserved.