Nieuwsbrief maart
Klik hier als deze nieuwsbrief niet juist wordt weergegeven.

PC-Navigo onverslaanbaar in prijs-kwaliteit verhouding

Al jaren valt er niet om PC-Navigo heen te komen. Als routeplanner en navigatieprogramma is het uniek in zijn soort, omdat het als enige voor een acceptabel bedrag gebruik kan maken van officiële Inland ENC kaarten. PC-Navigo 2017 is met veel enthousiasme ontvangen, wat al in de eerste maanden van 2017 heeft geleid tot een behoorlijke drukte in onze webshop www.pcnavigo.com .

Dit laat zich deels verklaren door de nieuwe functies zoals

  • PC-Navigo 2017 houdt tijdens het plannen op de Wester-en Oosterschelde automatisch rekening met het getij. Tevens zijn er getijdekrommes toegevoegd voor vele plaatsen in Nederland.
  • • Plannen mogelijk op tablet en smartphones (zowel Android als iPhone/ iPad )

Een andere verklaring voor de populariteit van PC-Navigo is de recente Inland ECDIS verplichting in Duitsland - voor beroepsvaart boven de twintig meter - op alle rivieren en kanalen behalve de Rijn en de Moezel (daar gelden al langer soortgelijke regels). Sinds kort is het verplicht om een navigatiesysteem te hebben dat aan de Inland ECDIS 2.3 specificaties voldoet en gekoppeld is aan de (Inland) AIS. PC-Navigo voldoet hier ruimschoots aan en is verreweg de goedkoopste in zijn soort.

Sinds kort zijn we een samenwerking aangegaan met het project “Varen doe je samen”. Zij promoten het wederzijds begrip tussen de beroepsvaart enerzijds en de pleziervaart anderzijds. Door middel van handige kaartjes “ontwarren” zij een aantal knooppunten waar de verschillende partijen op het water elkaar kruisen. Aangezien PC-Navigo door zowel beroepsvaart als pleziervaart gebruikt wordt nemen wij uiteraard graag deel aan dit project. Later dit jaar zullen we deze kaartjes integreren in PC-Navigo.

 

 

Copyright  2017 Periskal, All rights reserved.