Nieuwsbrief juni
Klik hier als deze nieuwsbrief niet juist wordt weergegeven.

Voorwoord
Beste klant,

Recentelijk heeft SPW (Service Public De Wallonie) een officiƫle IENC uitgebracht van de hoofdvaarwegen in Walloniƫ. Tevens werden in Noord Nederland diverse wijzigingen verwerkt op de Vaarweg Lemmer-Delfzijl en rond Harderwijk.Vandaar dat is gekozen om nogmaals een patch uit te brengen zodat u er onmiddellijk gebruik kan van maken.

Tijdens de Maritime Industry beurs hebben we een eerste blik gegeven op onze vernieuwde interface. Verder in deze nieuwsbrief alvast een schermafbeelding.

Veel leesplezier,
Tim Mestdag en Joost Lorijn, het Noordersoft-team 

Release patch juni

Wederom een patch: ditmaal met een kaartenupdate voor Wallonie en een paar verbeteringen in Nederland.

De vaarweg Lemmer Delfzijl is volledig nagekeken en up-to-date gebracht. Ook de haven van Harderwijk heeft zijn juiste plaats gevonden.

foto new building

De procedure is u inmiddels waarschijnlijk bekend: U krijgt automatisch een melding bij het opstarten, mits u verbonden bent met internet. Mocht dat niet zo zijn kunt u de patch ook altijd downloaden van onze website: www.pcnavigo.com/downloads/updates_drivers/

Nieuwe interface

De interface is grondig onder handen genomen. We hebben geprobeerd om de knoppenbalk bovenin overzichtelijker te maken. De waypoint functies zijn optioneel gemaakt en de knoppen voor openen, bewerken en sluiten van routes zijn verplaatst naar het menu.

We krijgen regelmatig het verzoek om meer details op het land weer te geven, zoals straatnamen en interessante bedrijven. Hiervoor hebben we de mogelijkheid toegevoegd om te wisselen tussen de normale vaarkaart en kaarten van google maps.

Deze beide vernieuwingen staan gepland voor release in 2019.

Nieuwe interface

 

 

 

Copyright  2018 Periskal, All rights reserved.