Nieuwsbrief juli
Klik hier als deze nieuwsbrief niet juist wordt weergegeven.

Voorwoord
Beste klanten,

Het belooft een warme zomer te worden. Met de hitte van de afgelopen weken is er geen betere plek dan op het water..

In deze nieuwsbrief geven we u een paar tips en tricks om u nog meer wegwijs te maken in het programma.

Tim Mestdag en Joost Lorijn, Team Noordersoft


 

Zomer

Velen van U zullen inmiddels vertrokken zijn, naar Duitsland, Frankrijk, Belgiƫ of gewoon in Nederland. Mochten er vragen ontstaan over het gebruik van PC-Navigo of heeft u een goede tip dan kunt u altijd met ons in contact treden. We zijn 's ochtends van kwart over 9 tot 12 telefonisch bereikbaar op: +32 367 019 85 en tevens de hele dag via de e-mail.

Het kan nodig zijn dat we op uw computer inloggen. Hiervoor is een internet verbinding nodig. Het makkelijkst kunt u hiervoor gebruik maken van uw smartphone door in de instellingen "tethering" of "mobiele hotspot" aan te zetten.

Updates

Vele kochten dit jaar al een update van programma en kaarten. Heeft u dit nog niet gedaan, dan is het nog steeds niet te laat. Varen met niet bijgewerkte kaarten is niet alleen onveilig, u bent er tevens niet mee in regel. Updates zijn te verkrijgen via onze website: PC-Navigo.com

Sail op Scheveningen

Zonovergoten Sail op Scheveningen

AIS transponder

We hebben al veel klanten blij mogen maken met onze AIS transponder, maar er is nog voldoende voorraad. Verder vooruit kunnen kijken maakt het leven aan boord een stuk aangenamer.

 

Copyright  2019 Periskal, All rights reserved.