Nieuwsbrief januari
Klik hier als deze nieuwsbrief niet juist wordt weergegeven.

Voorwoord
Beste klant,

Het is weer zover. Het nieuwe jaar is van start gegaan. Daarom wensen wij jullie een gezond én gelukkig 2019 toe.

De afgelopen weken zijn wij (en natuurlijk de testgroep) enorm druk bezig geweest met het ontwikkelen en het testen van 2019 versie. Uw oude versie van PC-Navigo kan u updaten naar een 2019 versie via onze webshop.

Veel leesplezier,
Tim Mestdag en Joost Lorijn, het Noordersoft-team 

PC-Navigo 2019

Na ongeveer twee maanden proefdraaien in onze testgroep is PC-Navigo 2019 nu beschikbaar in onze webshop. Wij willen graag onze testgroep bedanken voor hun inzet en de enorme hulp.

De gebruikers inferface van PC-Navigo werd volledig vernieuwd en heeft nu een modern en eigentijds uitzicht. De onderverdeling van de functies werd wel behouden zodat u moeiteloos kan overstappen van de oude versie.

Nieuwe Layout

Blauwe Golf en Open Streetmaps

Eén van de nieuwe functies is de Blauwe Golf, een samenwerkingsverband van Nederlandse overheden met de bedoeling actuele informatie te ontsluiten aan de vaarweggebruikers. Als u het blauwe golf icoon bovenin aanklikt worden de actuele ligplaatsen en brugtijden opgehaald. Binnenkort worden ook diverse sluizen aangesloten op het systeem en is het de bedoeling digitaal te communiceren tussen wal en schip.

blauwegolf

Weergave van AIS informatie en eigen schip is nu ook mogelijk op een achtergrond van 'Open Streetmap'.

OpenStreetView

 

Prijswijzigingen

Door de gestegen algemene kosten hebben we de updateprijs wat moeten verhogen tegenover het afgelopen jaar. Een update via download kost vanaf januari €70 per jaar en €80 als je die op DVD wil.

Ook de prijs van een nieuw Duitsland pakket is gestegen van €195 naar €250


 

 

 

Copyright  2019 Periskal, All rights reserved.