Nieuwsbrief december
Klik hier als deze nieuwsbrief niet juist wordt weergegeven.

Voorwoord
Beste klanten,

Onze vaste helpdesk medewerker Joost is tot het eind van het jaar aan het genieten van een welverdiende vakantie. In de tussentijd zullen zijn collega's de continuiteit waarborgen. Ze zijn bekend met de meestvoorkomende procedures, maar we vragen om Uw begrip bij het oplossen van complexere zaken.

Veel leesplezier,
Marc Persoons en Wim Kalfsvel, zaakvoerders van Periskal en Noordersoft 

Uitslag testen

De versie voor 2017 is inmiddels grondig getest door onze testgroep. We verwerken nog de laatste paar opmerkingen en verheugen ons op de release begin volgend jaar. De nieuwe versie kunt u vinden in onze webshop vanaf 4 januari.

PC-Navigo 2017

Wij hebben hard gewerkt om de nieuwe functies voor PC-Navigo 2017 klaar te krijgen. Hieronder in het kort nogmaals de belangrijkste nieuwe features:

  • We hebben een website ontwikkeld die gebruikers van de 2017-versie in staat stelt om ook routes te plannen op een smartphone of ipad. (Android en IoS apparaten). Het idee hierachter is dat u vanop het terras op de jachthaven, op de steiger of aan het roer, kan kijken wat de volgende route gaat zijn. Handig als de laptop niet direct bij de hand is.
  • Routeplanning met getij: De 2017 versie van PC-Navigo houdt ook rekening met het getij. Voor nu zijn de Wester-en Oosterschelde operationeel. Verdere gebieden volgen in de patches.
  • Makkelijker updaten. In de 2017 versie krijgt u, indien U verbonden bent met internet, tijdens het opstarten van PC-Navigo een melding indien Uw installatie van PC-Navigo verouderd is. Tevens valt deze controle handmatig te doen via help->check op updates. Mocht U deze check uit willen zetten dan kan dat via de communicatieparameters.

Aktie update 2017 nieuwe bestellingen

Nog tot het eind van de maand loopt deze aktie, waarbij U bij aankoop van een PC-Navigo pakket gratis de update naar 2017 erbij krijgt. Meer hierover in onze webwinkel.

Copyright  2016 Periskal, All rights reserved.