Nieuwsbrief april
Klik hier als deze nieuwsbrief niet juist wordt weergegeven.

Voorwoord
Beste klant,

Eind volgende maand (29 - 31 mei) pakken we onze handel weer eens op en vertrekken we naar Gorinchem voor de Maritime Industry beurs 2018. Voor ons altijd een gezellig weerzien met onze klanten. Vorig jaar zagen we daar toch veel bezoekers langskomen. We zijn benieuwd of het dit jaar ook zo zal zijn!

Noordersoft zal aanwezig zijn op stand B.109 samen met Periskal. In primeur zal een vernieuwde en moderne PC-Navigo worden getoond. Als je deze nieuwe interface ook wilt aanschouwen, dan weet je ons te vinden!

Veel leesplezier,
Tim Mestdag en Joost Lorijn, het Noordersoft-team 

Aankondiging patch mei

Begin mei is het weer zover! We zijn volop bezig met de voorbereidingen voor de 1ste patch van PC-Navigo 2018. Deze patch draait vooral om de ENC kaarten en enkele kleinere verbeteringen in het programma. In deze patch pakken we de zomerbetonning voor het open water in Nederland aan en bovendien voorzien we heel wat nieuwe kaarten van Duitsland en Vlaanderen (Belgiƫ)..

Extra: Instructiefilmpjes voor het gebruik van Navigo

Op ons YouTube kanaal kan je filmpjes vinden over het gebruik van PC-Navigo. In de toekomst komen hier meer filmpjes bij, dus neem zeker een kijkje als er iets is wat niet helemaal duidelijk is. Deze video's zijn zonder geluid maar heel visueel opgemaakt.

Je kan ons altijd suggesties doorgeven voor nieuwe instructiefilmpjes, bijvoorbeeld over het instellen van AIS en/of GPS of (nieuwe) features die niet geheel duidelijk zijn.


 

 

 

Copyright  2018 Periskal, All rights reserved.