ENC’s Hydrografische bureaus

Periskal Vlieland 2

Optionele ENC’s aan te kopen in de Webwinkel

Kaarten Russische binnenwateren

Sinds 2017 is in onze webshop ook een gedetailleerde kaartenset van de Russische binnenwateren verkrijgbaar. Deze kaartenset omvat de volgende rivieren.

De Volga vanaf Tver’ tot de monding inclusief de delta delta, Ivankovskoe, Uglichskoe, Rybinskoe, Gor’kovskoe, Cheboksarskoe, Kuibyshevskoe, Saratovskoe, Volgogradskoe reservoirs, zijstromen Shosha, Dubna, Medveditsa, Nerl’, Kashinka, Kostroma, Unzha, Sura, Usa, Sok, Samara, Chapaevka, Akhtuba.

Moscow River vanaf de stad Krasnogorsk tot de monding. Oka River vanaf de stad Kaluga tot de monding. Rivier Neva van bron tot monding, inclusief de delta en Neva baai. Svir’ River van bron tot monding.

Sheksna River, inclusief Sheksninskoe reservoir. Don River vanaf Tsymlyanskoe reservoir tot de monding. River Kuban’ vanaf Krasnodarskoe reservoir tot de monding mouth, inclusief de rivier Protoka. Kama River vanaf Kerchevsky tot de monding, inclusief zijtakken Visscher, Sylva, Chusovaya, Nizhnekamsk Reservoir, Votkinskoe, Kama.

Belaya vanaf Simsk tot de monding. Volkhov vanaf Novgorod tot de monding. Volga-Baltic kanaal. Moscow kanaal.

White Sea-Baltic kanaal. Volga-Don kanaal. Meren: Ladoga, Onega, Ilmen’, Beloe, Pal’ozero, Svyatoe, Senezh, Seliger, de meren van de Karelian Isthmus. Istra, Verkhne-Ruzskoye, Ruzskoye, Ozerninskoe, Mozhayskoe, Shalahovskoe reservoirs in de Moskau regio.

White Sea: vanaf Belomorsk tot White sea, Finse golf: vanaf Kotlin island in de Finse golf

screenshotrus1

skt Petersburg

 

Naar Winkel

Officiele Nederlandse ENC’s.

De volledige set van kaarten gebaseerd op de officiële ENC’s zoals geproduceerd door de Nederlandse Hydrografische Dienst. Dit zijn de kaarten van oa. de Westerschelde, Het Kanaal door Walcheren, de Nederlandse Kust en het gehele Nederlandse deel van de Noordzee,  Haven van Rotterdam, de Noord, Dordrecht en Moerdijk, Scheveningen, IJmuiden, Het Noordzeekanaal tot Amsterdam en de volledige Waddenzee. De set is heel gedetailleerd en een aanrader als u op deze wateren vaart.

Rotterdam Dordrecht

IJmuidenGent Terneuzen

Naar Winkel

BSH-gebaseerde kaarten

De volledige set van kaarten van de wateren gebaseerd op de kaarten van de Duitse Hydrografische Dienst. Dit zijn oa. de Duitse Wadden, de mondingen van de Elbe inclusief de haven van Hamburg, Eems vanaf Papenburg, Weser inclusief Bremerhafen en de monding van de Hunte, de Noordzee op Duits grondgebied, het Kieler Kanaal en het Duitse deel van de Oostzee. Tevens een overzichtskaart van de gehele Oostzee. Kiel Elbe Duitse Wadden Hamburg  Schluese Hemelingen Monding EemsPapenburg

Naar Winkel