Nieuwsbrief januari
Klik hier als deze nieuwsbrief niet juist wordt weergegeven.

Voorwoord
Beste klanten,

Allereerst nog de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar vanuit het gehele team van Noordersoft.

De verkoop van PC-Navigo 2017 is aan een razende start begonnen. Vooral uit Duitsland zien wij een groei in de verkoop; wellicht door de nieuwe verplichting omtrent Inland ECDIS. Hierover meer in deze nieuwsbrief.

Wij kijken vast vooruit naar de beurzen: Zoals gebruikelijk staan wij volgende maand weer op Boot Holland (10-15 februari). U vindt ons onder de naam van ons moederbedrijf "Periskal". Voor de bezoekers van vorig jaar wordt het makkelijk ons te vinden: Zoals het er nu uitziet staan we op exact dezelfde plaats: Stand 2053.

Veel leesplezier,
Marc Persoons en Wim Kalfsvel, zaakvoerders van Periskal en Noordersoft 

Release PC-Navigo 2017

Met gepaste trots presenteren wij de release van PC-Navigo 2017!

  • De ECDIS-ENC cartotheek is uitgebreid en bevat nu meer dan 2000 voorge├»nstalleerde kaarten.
  • Getijdekrommes zijn toegevoegd op vele plekken in Nederland (Hansweert, Den Helder, Harlingen en nog veel meer.
  • Gratis gebruik van┬áhttp://routeplanner.pcnavigo.com, voor routeplanning op mobiel of tablet
  • Routeplanning houdt vanaf nu rekening met getij. Eerst in Zeeland, later in de rest van Nederland.

We hopen dat u weer veel plezier beleeft aan deze nieuwe update. Bij vragen staan we uiteraard altijd te uwer beschikking op info@noordersoft.com.

Verplichting Inland ECDIS Duitsland

Sinds 1 januari is in Duitsland nieuwe regelgeving van kracht geworden die het gebruik van Inland ECDIS in combinatie met Inland AIS verplicht. Deze verplichting zat er al enige tijd aan te komen; De overheden geven al jaren hun kaarten exclusief uit conform de Inland ECDIS standaard.

Wat houdt dit in voor PC-Navigo gebruikers? Het is nu nog belangrijker geworden om te zorgen dat u een actuele versie bezit: Niet alleen versie 2017, maar ook de nieuwste patch. We hebben het makkelijk gemaakt om te weten of u op de laatste patch zit. Via help->Naar updates zoeken maakt uw computer contact met de server. Als alles goed is krijgt u de melding "U beschikt al over de laatste versie". Mocht u op een oudere versie zitten dan wordt u naar onze website gebracht, waar u de laatste patch kunt downloaden.

 

 

Copyright  2017 Periskal, All rights reserved.