Nieuwsbrief januari 2024
Klik hier als deze nieuwsbrief niet juist wordt weergegeven.

Nieuwjaarswens

Allereerst willen wij u, namens het ganse team, het allerbeste wensen voor het jaar 2024!

Moge het nieuwe jaar stralen met hoop, bruisen van vreugde en gevuld zijn met onvergetelijke momenten. Laat het een tijd zijn van nieuwe kansen, inspiratie en voorspoed. Gelukkig nieuwjaar!

 

PC-Navigo 2024

Zoals jullie al hebben kunnen lezen in de vorige nieuwsbrief, en sommige al gezien hebben, is de nieuwe versie van PC-Navigo, 2024, verkrijgbaar in de webshop.

Ook dit jaar is de update te verkrijgen als PRO of standaard versie. Waar de PRO versie u toegang geeft tot het hele jaar online updates en telefonische ondersteuning gedurende onze belgische kantooruren, geeft de standaard versie u alleen toegang tot online updates gedurende het yachtseizoen (15 mei t/m 15 september) en ondersteuning via de mail.

Antwerpen"

Goodies

Naast de nieuwe update, zijn er sinds begin dit jaar ook PC-Navigo goodies te verkrijgen tegen een kleine prijs. Naast dat het leuke hebbendingetjes zijn, zijn ze ook nog bruikbaar. Denk daarbij aan vlaggen, muismatten en binnenkort ook floaties voor aan de sleutelbos e.d..

Bekijk onze Goodies!

 

Verlaging verzendkosten grote pakketten

Na lang in conclaaf te zijn geweest met DHL eCommerce (voorheen DHL Parcel), onze huidige verzender, kunnen wij met tevredenheid mededelen dat onze verzendkosten aanzienlijk verlaagd zijn.
Dit betreft alle verzendkosten voor grotere pakketten (tot 2 kilo), zowel naar Benelux, Frankrijk en Duitsland als naar de rest van Europa.

 

Boot Holland te Leeuwarden

Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig op Boot Holland te Leeuwarden.
De beurs is van 6 t/m 10 maart. Wij hopen u daar te zien.

Voor meer informatie over Boot Holland kunt u vinden op https://boot-holland.nl/

 

Copyright  2024 Periskal, All rights reserved.