Nieuwsbrief december
Klik hier als deze nieuwsbrief niet juist wordt weergegeven.

Versie 2024

Wij hebben het hele jaar 2023 feedback ontvangen van jullie. Deze feedback is verzameld en hiermee zijn een heleboel verbeterpunten aangebracht in de nieuwe versie. Ook zal de versie 2024 nieuwe data bevatten in verband met getijden en aanpassingen hebben aan VHf kanalen en telefoonnummer.

Uiteraard hebben wij, zoals altijd, een geüpdatet kaartenset die jullie gelijk krijgen bij de eerste installatie. Verdere updates zullen, zoals de voorbij twee jaar, via de online updater verspreid worden door het jaar heen. De PC Navigo PRO update geeft het volledige jaar recht op dagelijkse kaartupdates en telefonische support die wordt gegeven door moederbedrijf Periskal.

Antwerpen"

Inland ECDIS 2.4

Vanaf 19 juni 2024 zal in Duitsland een Inland ECDIS systeem in informatiemodus moeten voldoen aan de Inland ECDIS 2.4 standaard. Klanten die varen op de Duitse vaarwegen, zullen vanaf dat moment verplicht de versie 2024 moeten gebruiken. Meer specifiek een softwareversie die de laatste nieuwe standaard ondersteund met het laatste beschikbare kaartenpakket. Oudere versies worden vanaf dan niet meer toegelaten en worden ook door ons niet meer ondersteund..

Voor meer informatie, zie ELWIS - Geräte und Anwendungen


Release

De verwachting momenteel is dat deze 2024 versie beschikbaar zal zijn in onze webshop rond de kerstperiode. De website zal een tijdje onbeschikbaar zijn als de aanpassingen voor 2024 worden uitgevoerd.

De updateprijzen zullen ongewijzigd blijven.


Support

Dit jaar hebben we voor het eerst onze support opgesplitst in een standaard en professionele versie. Zodoende blijft het mogelijk om tegen een aanvaardbare prijs updates te verkopen en voor diegenen die het wensen een snellere responstijd en onmiddellijke telefonische ondersteuning aan te bieden. Alle klanten worden zo snel als mogelijk in hun taal via de e-mail en/of via afspraken geholpen. Naar ons inzicht is de support dit jaar vlot verlopen en gaan we op deze wijze verder.

 

 

 


 

 

 

Copyright  2023 Periskal, All rights reserved.