Helpdesk

websitenieuw7

Wie heeft er recht op de helpdesk van NoorderSoft?

De helpdesk-services van NoorderSoft staan kosteloos ter beschikking voor bezitters van een actuele versie en voor bezitters van de voorlaatste versie van PC-Navigo (momenteel dus versie 2017 en versie 2016). Bezitters van oudere versies (4.0 t/m 2015) kunnen zich door het updaten van hun versies weer verzekeren van deze kosteloze ondersteuning.

Hoe bereik ik de helpdesk?

PC-Navigo wordt geproduceerd en ondersteund door NoorderSoft b.v. De helpdesk is gevestigd in Wuustwezel, België. Om contact op te nemen met NoorderSoft kunt U het best een e-mail met uw vraag of probleem sturen aan info@noordersoft.com.  U krijgt daar doorgaans nog op dezelfde werkdag of – als het laat is – uiterlijk de volgende werkdag antwoord op.

De (meertalige) helpdesk van NoorderSoft is – als een bericht per e-mail (info@noordersoft.com) niet kan of geen resultaat oplevert – te bereiken per telefoon:

00-32-3.670.19.85 (werkdagen van 09:15 tot 12:00 uur).

Hulp op Afstand

NoorderSoft kan ook met “hulp-op-afstand” hulp bieden: met een klein hulpprogrammaatje kunt U de NoorderSoft medewerker Uw computer op afstand laten besturen. Hij kan dan in Uw computer nazien waar de problemen zitten en deze snel en efficiënt repareren. Voor “hulp-op-afstand” geeft U eenvoudig per telefoon of mail de ID en het wachtwoord door aan de helpdesk medewerker die U te woord staat, en deze “neemt Uw scherm over” en voert de noodzakelijke reparaties uit. Op ieder denkbaar moment kunt U natuurlijk met Uw eigen muis de verbinding weer verbreken. Als het “hulp-op-afstand” programma nog niet op Uw computer staat, klikt U op het linkje hieronder en U kunt het benodigde programma downloaden en installeren.

PC-Navigo Hulp-op-afstand