Drivers en updates

websitenieuw5

NoorderSoft heeft verschillende downloads van de laatste patches voor u beschikbaar waar u kosteloos gebruik van kunt maken.

Wilt u de 2018 versie geheel (opnieuw) installeren? Kijkt u dan bij Update 2018.

Download patch 2017

Windows:
Download als het “build-nummer” (u vindt dit in PC-Navigo via ‘Help’ en ‘Info’) van PC-Navigo LAGER is, de patch 2017.1.1.6 (486 MB) waarmee Uw PC-Navigo 2017 wordt verbeterd en van de laatstgemelde “bugs” wordt ontdaan. De allerlaatste “build” is momenteel 2017.1.1.6 LET OP: U kunt deze patch uitsluitend uitvoeren als U al een geldige 2017 versie heeft! Als U een oudere versie bezit (2016 of eerder) moet U deze updaten naar een versie 2017 (waaraan kosten verbonden zijn) omdat updates naar een versie van vóór 2016 niet mogelijk zijn.

LET OP: Als U bij het downloaden een Windows-waarschuwing voorgeschoteld krijgt over het feit dat het patch-bestand een “weinig gedownload bestand” is dat mogelijk schade aan Uw computer kan toebrengen, kunt U klikken op ACTIES en dan op TOCH UITVOEREN (als de optie TOCH UITVOEREN niet gelijk zichtbaar is, moet U eerst op MEER OPTIES klikken en pas daarna TOCH UITVOEREN). De patch bestanden worden door NoorderSoft streng op alle mogelijke veiligheidsaspecten gecontroleerd, dus er is geen enkel risico.

Downloads PC-Navigo Dongle Drivers

Download de dongle-drivers van PC-Navigo (ongeveer 1,6 Mb)

Download de 64-bits dongle-drivers van PC-Navigo (Voor Windows-7-64 bits, Windows-8-64 bits en Windows-10-64 bits) (ongeveer 1,6 Mb)

 

GPS Drivers

Download de GPS windows drivers voor de G-Star iv gps (model no. bu 353s4) hier.

De BU-353 heeft standaard problemen met windows 10. De enige permanente oplossing is een nieuwe GPS te kopen, zoals de BU-353s4 uit onze webshop. Voor tijdelijke oplossingen kunt u de helpdesk contacteren.

Overige drivers (mac etc.) kunt u vinden op deze pagina.

Stremmingen

Als het netwerk uw download van stremmingsbestanden belemmert of het om een andere reden niet mogelijk is om de stremmingsbestanden te downloaden op de computer waarop PC-Navigo staat kunt u handmatig deze bestanden downloaden. Hieronder de links naar de beide stremmingsbestanden. Deze kunt u via rechterklik->opslaan plaatsen in de map c:\navigoxxxx\xml

File 1

File 2